ISKUSTVA PACIJENATA


PETRA i ODRIN 10.12.2015.:

Doktorica je izrazito ljubazna, profesionalna, vidi se da zna raditi i da voli ono što radi. Također svi isti komplimenti i asistentici. Suprug i ja smo slučajno došli kod doktorice Tajane, preko ponude, i planiramo ostati!

MUSTAFA 10.12.2015.:

"Sestra i doktorica odlični! Ugodan ambijent, oooodlična atmosfera, kao da sam došao na druženje a ne na tretman! Dosad najbolje iskustvo sa zubarima (tretman odlično odrađen), a zubara sam se na žalost nagledao puno. Hvala Vam! :)"

IVAN 12.01.2014.:

"Samo riječi hvale za doktoricu! Prvi puta sam bio kod nje (i kod privatnog stomatologa općenito) prije preseljenja u inozemstvo jer sam htio srediti zube. Bilo mi je relativno hitno, ali doktorica je izašla u susret i našla dva termina i svaki puta je skoro dva sata radila, paralelno na 2 i 3 zuba. Od tada kada se vratim kući svaki puta odem do doktorice da mi promijeni crne plombe što su još ostale, a kasnije ću rado i svaki puta otići na kontrolu.
Moram priznati da me je bilo malo strah ići privatnom zubaru prije preseljenja jer uvijek postoji mogućnost da doktor vidi samo priliku da zaradi na meni i da me više nikada ne vidi. Znam da ovo možda zvuči uvredljivo za doktore, ali svega smo se načitali o nekim hrvatskim doktorima. Ali doktorica Tajana je bila jako profesionalna, nakon prvog pregleda mi je sve objasnila, što će sada raditi i što bi trebao napraviti kasnije. I onda mi je lijepo sve objasnila što je napravila i što da kažem drugom stomatologu kako da nastavi popravak ako se odlučim da ne dođem kod nje kada budem u Hrvatskoj nego se odlučim za stomatologa u inozemstvu. Doktorica je pravi doktor. Čak mi je kod prvog posjeta prvih sat vremena davala savjete kako četkati zube, kako koristiti zubobran, kako koristiti interdentalnu četkicu, pojasnila neke životne navike koje bi morao preuzeti kako bi preventivno zaštitio zube...
Preporučio bi je svima koji vole znati što im stomatolog radi. Nećete više čuti "samo se vi opustite, znam ja što radim". Zbog jednog takvog "znam što radim" stomatologa pod čije loše plombe su ušle bakterije, doktorica i ima sada puno posla. I što je najvažnije, nikada vam neće uljepšavati odgovore. Na svako pitanje će odgovoriti: ovakva je situacija, ovo su opcije, ja preporučujem to i to, vi odlučite. I ako treba, objasnit će s osmijehom svaki dio tretmana dok ga radi, što i zašto.
Preporučio bi je i onima koji se općenito boje stomatologa jer se boje bušenja zuba. Ja sam se užasavao toga i samo ću reći da sada i razmišljam kada doktorica pita da li želim anesteziju ili ne. Teško je to objasniti, stvarno zna s pacijentima. Mislim da brzo stvori povjerenje kod pacijenta sa svojom iskrenošću. Kod nje nema onog dok buši "još samo malo", pa onda tako ponavlja 5 minuta. A opet, svaki puta će dati i anesteziju ako želite. Doktorica samo daje iskrene prijedloge, savjete i objasni situaciju, ali na kraju o svemu odlučuje pacijent.
p.s. Ne bi se ovoliko raspisao da ne želim na svaki način pomoći ostalima koji se možda nađu u mojoj situaciji da su nezadovoljni trenutnim stomatologom jer doktorica je stvarno učinila nemoguće: ako znam da imam termin navečer kod zubara, više nisam rastresen i u strahu cijeli dan. Kapa dolje "

 

NIKA 21.12.2011.:

ordinacija Profident- bila jučer, izuzetno ljubazna doktorica, ordinacija moderna i uredna, dr. je strpljivo odgovarala na sva moja pitanja, odvojila za mene dovoljno vremena, vjerujem da je usluga ista i kad se dođe bez kupona“

 

PETRA 09.03.2012.:

„Želim pohvaliti doktoricu Tajanu. Bila sam kod nje prvi put sasvim slučajno, bez ikakve preporuke. I sada je sa sigurnošću mogu preporučiti dalje. Doktorica nikad nema prepunu čekaonu, svaki put me dočeka na vratima...ordinacija nema specifičan miris kao što smo navikli kod zubara. Jako ugodna je za komunikaciju, brzo radi iako svaki termin traje i više od sat vremena. Nije joj teško 100 puta objasniti što i kako radi. Za nju nema glupih pitanja, jako je strpljiva. Sve u svemu, ja se vraćam zasigurno...“

 

KRISTINA 10.05.2013.:

„Imam same riječi pohvale za stomatologicu Tajanu :) Sve je bilo i više nego savršeno, jako sam zadovoljna i toplo preporučam svima :) Napokon sam iz stomatološke ordinacije izašla sa osmjehom na licu... Čak sam htjela i ostati, hehe :D Sve u svemu - usluga za 5 !!!“

 „Imam same riječi pohvale za doktoricu Tajanu. Jako je ljubazna i nježna. Zahvaljujući njoj sam napokon shvatila koje sve probleme imam i kako ih mogu početi rješavati. Prije mi je bilo nemoguće dobiti bilo kakav savjet od stomatologa, ali dr. Tajana je to promijenila. Atmosfera je i više nego ugodna, sve je smireno i bol se lakše podnese. Osim usluge popravljanja zubiju sam dobila jako puno informacija i zahvalna sam joj na tome. Toplo je preporučam svima koji imaju bilo kakav strah od zubara ili su nezadovoljni svojim sadašnjim stomatologom. Da mogu dati ocjenu 10 - dala bi je

 

MARIJANA 30.05.2013.:

„Iskoristila sam ponudu jučer i imam samo riječi hvale!!! Ogromna preporuka! Odličan posao i ugodna atmosfera! Napokon sam zadovoljna i definitivno ću se vratiti!"

MARIJA 01.07.2013.:
 
"Odlična zubarica. Došla sam kod nje preko grupnih popusta i ostajem kod nje   za svako pitanje dala mi je detaljan odgovor što mi se jako dopalo. Otvorena je i spremna odgovoriti na svako pacijentovo pitanje bez da ostavlja dojam kako joj se neda raditi i odgovarati već upravo suprotno. Zubarica sa entuzijazmom i pristupačnošću. Danas nažalost rijetkost zato samo riječi hvale za ovu doktoricu."