O NAMA

Doktorica Tajana Kušeta Antić nagrađena je titulom NAJDOKTOR po izboru pacijenata 7 godina za redom. U društvu najboljih liječnika je za 2014., 2015., 2016., 2017., 2018., 2019. i 2020. godinu

Ordinacija dentalne medicine - Profident d.o.o. je privatni centar dentalne medicine temeljen na kvaliteti, zavidnoj tradiciji i suvremenom novoopremljenom prostoru.

Druga generacija doktora dentalne medicine obitelji Kušeta vodi brigu o oralnom zdravlju novih generacija svojih dugogodišnjih pacijenata sa iskustvom privatne ordinacije dr. Marije Kušeta  od 1991.godine.

Danas se možemo pohvaliti potpuno novoopremljenim prostorom te cjelokupnom novom suvremenom opremom pod vodstvom mr.sc. Tajane Kušeta Antić prezentirajući savršen spoj tradicije, iskustva i mladenačkog poleta.

Redoviti besplatni pregledi, naša stručnost i iskustvo te najkvalitetniji stomatološki materijali su Vam svakodnevno na raspolaganju.

Izuzetno smo ponosni na naš tim vrhunskih stručnjaka koji su usko specijalizirani na različitim područjima dentalne medicine, a s kojima svakodnevno surađujemo. Na taj način, svakom našem pacijentu, garantiramo vrhunsku uslugu i maksimalnu stručnost, sve na jednom mjestu. Godinama kontinuirano ulažemo u edukacije i znanstvena usavršavanja, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu, te pratimo razvoj svih suvremenih tehnologija kako bi ih danas mogli primijeniti u našem svakodnevnom radu.

Pozivamo Vas na prvi pregled i konzultacije na kojem se i sami možete uvjeriti u našu ljubaznost i stručnost jer naša misija je stvoriti Vam prekrasan osmijeh!

Neka svaki Vaš posjet bude novo pozitivno iskustvo. Dobrodošli!

PROFIDENT TIM:

mr.sc. Tajana Kušeta Antić, dr.med.dent.

               


Rođena je 1979. godine u Zagrebu gdje završava osnovnu školu i prirodoslovno-matematičku gimnaziju. 1997. upisuje Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu na kojem diplomira 2003. godine. Diplomski rad obranila je na Zavodu za oralnu kirurgiju. Iste godine upisuje i poslijediplomski znanstveni studij, smjer oralna kirurgija. Titulu magistra znanosti stekla je iz znanstvenog područja oralne kirurgije obranom magistarskog rada krajem 2007. godine.

Pripravnički staž obavljala je u Privatnoj stomatološkoj ordinaciji, na Stomatološkom fakultetu i u Kliničkoj bolnici Dubrava. Državni ispit položila je u listopadu 2004. godine.
Godine radnog iskustva stekla je u ordinaciji dr. Marije Kušeta, DZ Zagreb-Centar i DZ Zagreb-Zapad.
2009. godine otvara svoju privatnu ordinaciju.

Udana je i majka dvije djevojčice.


Suradnja sa specijalistima oralne kirurgije, ortodoncije, endodoncije i parodontologije.


Dr.sc. Lovro Grgurević, spec.oralne kirurgije

Mr.sc. Margareta Perinić Missoni, spec.ortodoncije

Mr.sc. Matea Lapaš Barišić, spec.parodontologije

Prof.dr.sc. Vlaho Brailo, spec.oralne medicine

Prof.dr.sc. Ivana Miletić, spec.endodoncije

doc. dr.sc. Eva Klarić, spec.endodoncije

Dentalni laboratorij Baković

Dentalni laboratorij Dental Atelier