Zagrebačka cesta 69, 10110 Zagreb, Trešnjevka
Što kažu naši pacijenti?

Recenzije

5
Prosječna ocjena

U nastavku pogledajte neke od nedavnih izjava koje smo dobili od naših pacijenata. Podržavamo povratne informacije pacijenata koji nam govore kako se možemo poboljšati – pošaljite nam pojedinosti o svom iskustvu.

Napišite vašu ocijenu

Petra

„Želim pohvaliti doktoricu Tajanu. Bila sam kod nje prvi put sasvim slučajno, bez ikakve preporuke. I sada je sa sigurnošću mogu preporučiti dalje. Doktorica nikad nema prepunu čekaonu, svaki put me dočeka na vratima...ordinacija nema specifičan miris kao što smo navikli kod zubara. Jako ugodna je za komunikaciju, brzo radi iako svaki termin traje i više od sat vremena. Nije joj teško 100 puta objasniti što i kako radi. Za nju nema glupih pitanja, jako je strpljiva. Sve u svemu, ja se vraćam zasigurno...“

– Petra, Pacijentica
Odrin

Doktorica je izrazito ljubazna, profesionalna, vidi se da zna raditi i da voli ono što radi. Također svi isti komplimenti i asistentici. Suprug i ja smo slučajno došli kod doktorice Tajane, preko ponude, i planiramo ostati!

Odrin, Pacijent
Mustafa

"Sestra i doktorica odlični! Ugodan ambijent, oooodlična atmosfera, kao da sam došao na druženje a ne na tretman! Dosad najbolje iskustvo sa zubarima (tretman odlično odrađen), a zubara sam se na žalost nagledao puno. Hvala Vam! :)"

Mustafa, Pacijent